Oyun Hangi Tuşlarla Oynanır

fare Ateş Etme
X Silah Değiştirme

3D Helikopter Görevi Nasıl Oynanır

3D Helikopter Görevi oyunu yüklendikten sonra oyunun giriş bölümünde yer alan PLAY butonuna tıklayarak ilk görevinize başlayabilirsiniz. Helikopterin içinde düşman karargahına girdiğiniz andan itibaren hem helikoptere hem de size ateş eden düşman askerlerini vurmalısınız. Sınırsız cephane ile girdiğiniz saldırıdan en yüksek puanlarla çıkmak tamamen sizin elinizde. Düşmanların oyunda ilerledikçe daha da güçlendiği klasikleşmiş bir durumdur. Bu durumda karşılaşacağınız düşman tankları ile savaşırken aynı zamanda onların içinde bulunduğunuz helikoptere doğru açtıkları ateşleri de ateş ederek engellemelisiniz. Zamana karşı gerçekleşen 3D Helikopter Görevi oyununda zamana karşı bir yarış gerçekleştirirken aynı zamanda en çok düşmanı da öldürmeye çalışmalısınız. Oyunda her bölümde sol üst tarafta yer alan görevinizin koşulları yer alıyor. Örneğin ilk bölümde 5 tane ahşap kutuyu patlatmanız gerekiyor. Diğer bölümlerde de buna benzer durumlar olacaktır. Düşmanların sizi çok sıkıştırdığı anlarda onları kolayca atlatabilmek için X tuşuna basarak silahınızın füze atma özelliğini kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Etiketler

<