Yandex Browser

3D Minecraft Savaşı Online

Murder Shadow

Oyun Hangi Tuşlarla Oynanır

fare Ateş Etme / Yön Verme
oklar Hareket Tuşları
wasd Hareket Tuşları
ctrl Eğilme
shift Hızlı Koşma
bosluk Zıplama
T Mesajlaşma

3D Minecraft Savaşı Online Nasıl Oynanır

3D Minecraft Savaşı Online oyunu yüklendikten sonra karşınıza gelen ana menüdeki seçeneklerden Create Server'a tıklayarak kendinize ait yeni bir oyun sunucusu kurabilirsiniz. Buradan sunucu adı, oyun türü, harita, oyuncu sayısı ve oyun süresi gibi ayarlamaları yapabilirsiniz. Son olarak Create butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. Kendi oyun sunucunuzu kurduğunuzda sunucuya diğer oyuncuların giriş yapmasını beklemeniz gerekiyor. Eğer varolan online oyuncuların savaştığı sunuculara girmek isterseniz oyun ana menüsündeki Servers butonuna tıklayıp aktif sunuculardan birisine Join butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda topladığınız Murder Point (puanlar) sayesinde ana menüdeki Game Shop'a giriş yaparak paranız ve levelinizin yettiği silahları satın alabilirsiniz. Klasik FPS oyunlarındaki gibi 3D Minecraft Savaşı Onlineoyununda da karakterinizi WASD veya yön tuşları ile hareket ettirebilir, fare ile ateş edebilir yine farenin sağ tuşuna basarak nişan alabilirsiniz. Farenizin scroll'u ya da 1-2-3-4 tuşlarıyla silah da değiştirebildiğiniz oyunda muhteşem bir savaş sergileyebilirsiniz. Ayrıca diğer oyuncularla mesajlaşmak için T tuşuna basarak mesaj bölümünü aktif edebilirsiniz. 

Yorumlar

Etiketler

Kapat Chrome Oyun Açılmıyor