3D Ninja Slash

Oyun Hangi Tuşlarla Oynanır

oklar Yön Tuşları

3D Ninja Slash Nasıl Oynanır

3D Ninja Slash oyunu yüklendikten sonra giriş ekranında yer alan Click To Start yazısına tıklayarak maceranıza direkt başlayabilirsiniz. Ninjayı kontrol etmek için klavyenizdeki yön tuşlarını kullanabileceğiniz oyuna ilk başladığınızda size yardımcı olabilmesi ve oyunun ipuçlarını öğrenebilmeniz açısından yardımcı işaretler bulunacak. Eğitim aşamasını tamamladıktan sonra oyunda daha büyük ve daha fazla sayıda canavarın yolunuzu kapattığınızı farkedeceksiniz. Birçok farklı ortamda gerçekleşecek maceranız ilerledikçe sizi durdurmak için görevlendirmiş çok sayıda canavar ile son bulabilir. Oyunda kaza yapmanız veya bir çukura düşerek hayatınızı kaybetmeniz pek de önemli değil. Sürekli tekrar ederek ilerlenebilen türde bir oyun olan Ninja Slash'de kendinizi geliştirerek daha büyük ilerleme katedebilirsiniz. Ayrıca oyunda karakterinizi geliştirmek ve oyundaki bazı özelliklerin geliştirmelerini yapabilmek için ana menüye dönüp SHOP kısmına giriş yapabilirsiniz. Ayrıca topladığınız altınlarla farklı bir ninja karakterine sahip olabilmek için yine ana menüden DOJO bölümüne giriş yapabilirsiniz. 

Yorumlar

Etiketler

Kapat 3D Oyuncu Yılbaşı Kampanyası